SSAE16  SAS70  ISAE3402
Het klikte meteen goed. Hut&Co EDP Audit is een echte no nonsens auditor. Ze verliezen zich niet in punten die niet van belang zijn en houden de grote lijnen goed in de gaten. Lees verder..

Arie Koops, informatiemanager bij de Callas Group

Ondersteuning accountantskantoren

Wij ondersteunen regelmatig kleine en middelgrote accountantskantoren bij hun jaarrekeningcontroles, met name in omgevingen waar IT controls van belang zijn. Denk bijvoorbeeld aan ERP-implementaties die meer en meer zorgen voor een migratie van de controls richting de applicatie.

Verder beschikt Hut & Co. EDP Audit over uitgebreide expertise en ervaring met bestandsanalyses met behulp van audit-software (Caseware IDEA®). Deze hebben wij in het verleden onder meer toegepast om soll-posities op te bouwen voor bepaalde jaarrekeningposten, bijvoorbeeld door op basis van output uit een kassaregistersysteem een soll-positie op te bouwen van de in een ERP-systeem verantwoorde omzet. Met name het destilleren van voor accountants bruikbare data uit doorgaans praktisch niet analyseerbare systeem-output (zoals PDF- of TXT-rapportages uit een ERP-systeem).
Het verder analyseren daarvan en aldus het opbouwen van controle-technische aansluitingen, is onze specialiteit.

 
Share |